Crisi del covid-19. Bones noticies?

Avui quan arribam quasi a la meitat de la segona setmana de tancament, la veritat és que no sabia si havia d'escriure l'article diari del blog. La primera cosa per a no caure amb l'avorriment, no en el meu si no en el de la gent que fa una passada cada dia pel blog i pega una ullada a aquest resum de sensacions i pensaments que un va acumul.lant al llarg del dia, mentre va repetint rutines, entre xerrada i xerrada telefònica amb qualque amic o amiga. No pot ser d'altra manera, L'eina és el mòbil. Heu pensat com seria això sense les noves tecnologies? Segurament un poc més complicat tot.

Si he de dir veritat,  he escoltat poques notícies referent a l'actualitat de la crisi del covid-19. Les poques que he vist i escoltat han bastat per a confirmar que seguim amb la famosa curva sense voltar cap a baix. La pandèmia segueix fent desastres per tot arreu, i si ens aturam al número de morts causats per aquest animalet traidor i mal de veure, la moral te pega en terra de cop.




Seguir donant voltes al drama no condueix a res de bo. Seguim amb les males notícies. Per això avui me resistia a començar aquest resum del dia, del meu dia, pensant també en el vostre. Ha estat quan ja anava a tancar l'ordinador que he afinat un article de El Economista que té com a títol: "Cinco buenas noticias de este miércoles en la guerra contra el coronavirus". Uep! Això és nou. I l'he llegit i he trobat que valia la pena aprofitar per animar un poc al personal, a jo el primer. Ha estat així que he pensat que  l'escrit d'Antonio Lorenzo, el periodista que firma l'article, era una bona excusa per a no deixar el meu blog en blanc avui, avorrit de discutir una vegada i un altra mb gent que fins i tot m'han retret  que no entenien  la defensa incondicional de la gestió del Govern Espanyol, per part meva. I aprofit per dir aquí que, ni una cosa ni l'altra. Segurament el Govern i els seus assessors s'han equivocat amb algunes coses, com els governs de molts de països que ens envolten, la qual cosa no és excusa de res. La única postura per part meva, ha estat en tot moment la de preocupació extrema davant un problema molt greu i complicat, i la de donar suport a la gent que s'ha hagut de fer càrrec de la gestió d'aquest paquet que ens ha caigut damunt. 

I com que ja és hora d'acabar per avui, vos deixaré l'adreça de l'article de El Economista per si el voleu llegir. Potser vegeu qualque llum blanca al final del túnel.   

Cinco buenas noticias de este miércoles...

Ah! no hi pensava, crec que l'IBEX ha pujat avui. No deixa de ser una bona notícia, econòmica. També és important. 

    

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tornar a Islàndia, una vegada i una altra...

SOM A REYKJAVIK

Exc. Puig Tomir pel pas del Diable i pas d'es Pedregueret.