LANDMANNALAUGAR


Al nostre viatge a ISLÀNDIA del mes de juliol/agost qui vé, hem dissenyat un circuit personalitzat pel grup de cada any de MALLORQUINS A ISLÀNDIA que ja s'ha començat a formar. Al llarg de quasi vuit dies de circuit pretenem que la gent que s'apunti disfruti, toqui amb les seves pròpies mans, ompli els seus ulls d'imatges d'una naturalesa que dia a dia s'ens anirà manifestant diversa, inquietant, convulsa, sorprenent. 

Un dels paratges més sorprenents, meravellosos, que han passat pel davant del meus ulls i que tornarem a visitar és el LANDMANNALAUGAR. 
No estava previst passar per aquests indrets. Un accident geològic, una petita erupció volcànica davall d'una glacera, provocà un allau d'aigua que, al seu pas cap la mar, s'endugué un tram de la "Ring Road", provocant que el nostre itinerari fos desviat per la pista F208. 

Fou així que sense fer-ne comptes poguérem disfrutar d'aquest meravellos i pintoresc indret, que enguany volem repetir amb els que vos sumeu a la nostra petita aventura nòrdica.

El videu mostra com serà el nostre camí amb l'autocar per la pista per la qual travessarem aquest lloc tant enigmàtic. 




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tornar a Islàndia, una vegada i una altra...

SOM A REYKJAVIK

Exc. Puig Tomir pel pas del Diable i pas d'es Pedregueret.